Welkom op de website van Ted Moza. Een art en design atelier voor prachtige mozaïek decoratie. Heeft u meubilair op zolder dat staat weg te stoffen? Samen bedenken we een prachtig concept en ik maak uw product met een origineel design mooier dan voorheen.

Mijn naam is Theodoor de Boer. Ik ben 51 jaar oud en woon in een prachtig dorpje in Gelderland. Van jongs af aan heb ik een voorliefde voor mozaïeken. De laatste vijf jaar ben ik hier actief mee bezig. Ik maak tot op de dag van vandaag nog steeds al mijn werken met plezier, in mijn atelier aan huis.

Naast mozaïek motieven maak ik ook logo's op tafels, dienbladen en alles wat de mogelijkheid biedt. Niets is te hoog gegrepen. Het enige wat je nodig hebt zijn tegels, glas, een steengoed concept en een klein beetje geduld.

 

Met de komst van scherven en tegels begint in dit atelier de start van een nieuw kunstwerk. Kunst vraagt om veel tijd, waar geduld moet worden gecultiveerd. Maar geen weg is te lang voor hem die zich langzaam voortbeweegt en zich niet haast!